2019-04-13-16.21.12

EBONA d.o.o.

Prevoz kontejnerjev
transport kontejnerjev

Ebona d.o.o. je sodobno transportno podjetje, s tradicijo v organiziranju mednarodnega cestnega prevoza z visoko kvalificiranim osebjem. Hitrost in zanesljivost cestnega prometa predstavljata naš prioritetni princip v organiziranju celotnega ali delnega transporta kontejnerjev. Pri tem natančno upoštevamo varnost pri prevozu in ekološko neoporečnost. Naloga dobrega logističnega podjetja je, da najde za svojo stranko optimalno transportno pot, ki bo zanjo cenovno in časovno najboljša. V podjetju Ebona d.o.o. smo zavezani temu, da so naše storitve prilagojene strankam in njihovim potrebam.

naša vizija

Cilj našega podjetja je organizacija čim bolj optimalne odpreme, prevoza in dostave blaga. Zagotavljamo popolnost logističnih storitev z uporabo globalnih omrežnih centrov v poslovnih in industrijskih prestolnicah Evrope. Naše osnovno vodilo je zadovoljstvo naročnika in zanesljivost prevoza, zato nenehno spremljamo najnovejše trende v logistiki, ki jih združujemo z lastnim znanjem, da lahko naročnikom nudimo najvišjo kakovost in točnost prevozov.

Razvili smo široko ponudbo različnih prevozov, ki jih izvajamo z modernim voznim parkom. Z razvojem različnih vrst prevoza svoj vozni park nenehno posodabljamo z najnovejšimi vozili in prikolicami, s čimer sledimo zahtevam na tržišču in vam zagotavljamo vrhunsko logistično storitev. Dosedanje izkušnje in sodelovanje z naročniki so narekovale izbiro opreme, ki vam zagotavlja varno najrazličnejšega tovora. Naš vozni park je prava rešitev za vas! Vse transporte elektronsko spremljamo in pri prevozih upoštevamo okoljske standarde. Želimo si postati tudi vaš partner v doseganju vaših poslovnih ciljev!

EBONA d.o.o.
Teharje 34,
Teharje,
3221 Teharje

TEL: +386 (0)3 781 02 66
GSM: +386 (0)40 781 781
E-mail: info@ebona.si

Davčna številka SI: 98519476
Matična številka: 1423282000

“Potrebujete varen in zanesljiv prevoz kontejnerjev, transport kontejnerjev po Sloveniji ali Evropi?”

- EBONA d.o.o. je pravi naslov za vas!

Ne iščite več, mi smo pravi naslov za vas! V podjetju Ebona d.o.o. vam s svojimi izkušnjami, znanjem ter zmogljivostjo nudimo hitro, kvalitetno, natančno, varno in brezhibno dostavo vašega tovora na željeno lokacijo. Kontaktirajte nas že danes in z veseljem bomo skupaj z vami poiskali najboljšo rešitev za vas in vaš tovor!

kontaktirajte nas